Mike @Breakoutrun
Mike @Breakoutrun

Waar ik werkzaam was als leidinggevende in de sportdetailhandel maakt dat mijn interesse in sport erg groot. Met name atletiek en hardlopen zijn een grote passie van me. Naast sport hou ik er van om muziek te luisteren of om zelf eens lekker gitaar te spelen. Hobby’s die soms heerlijk te combineren zijn door muziek te luisteren tijdens het hardlopen.

Sinds mijn 5e is atletiek al een onderdeel van mijn leven. Voorgedaan door mijn vader en mijn broer kon ik uiteraard niet achter blijven. Met het onderdeel polsstokhoogspringen heb ik als junior in het verleden meegedaan aan diverse Kampioenschaps wedstrijden waarbij ik zelfs een aantal Nederlandse titels behaald heb. Mijn hoogtepunt was mijn deelname aan de EJOD (Europese Jeugd Olympische Dagen).

Ondanks het individuele karakter van de sport heb ik me altijd thuis gevoeld door het hechte clubgevoel en de personen om mij heen die mij altijd gesteund hebben. Momenteel geef ik dan ook nog steeds atletiektraining bij A.V. Unitas ook geef ik les in atletiek aan basisscholen via het Athletic Movements programma van de atletiekunie. Om mijn eigen conditie op pijl te houden vind ik het heerlijk om te hardlopen of dat nu alleen is, in een groep, een survivalrun of een colorrun als de plezierfactor maar aanwezig is.

%d bloggers liken dit: