20150904_145359

Tijdens de Runner’s blog van het jaar verkiezing van Runner’s World kreeg ik van Sponsor Garmin een Forerunner 225 om enkele weken uit te proberen. Ik vind het heerlijk om mijn data vaste te leggen. Soms zelfs te analyseren om te kijken hoe ik mijn prestaties iets kan verbeteren. Mijn huidige horloge (Polar RC3 GPS) is inmiddels 2 jaar oud. Er zitten krasjes op en er zit zelfs modder op van mijn Obstacleruns, die ik er gewoon niet af krijg. Maar hoe dan ook mijn hardloophorloge staat symbool voor alles wat ik de afgelopen jaren gedaan heb, en dat is niet alleen maar hardlopen Alles staat er in opgeslagen, die kanotocht in Bergueme, Rondje Tilburg op de ring van Tilburg, Strong Viking van vorig jaar, die pittige wandeling in Frankrijk of zomaar een blokje om. Maar ook… die 10km die toch maar een 5km werd, die ene keer dat een plasje in de bosjes je gemiddelde tijd omlaag haalde en die ene keer dat je door de regen toch maar binnen buikspieroefeningen gedaan hebt.
Hetzelfde gevoel heb je bij het uitsorteren van je runningshirtjes, want dat was dat shirtje van die zware halve marathon of dat shirtje van “zo’n wedstrijd waar alles goed ging”.Het vervelende is dat er van die mooie verhalen aan vast zitten waardoor je moeilijk afscheid kunt nemen. En nu mag ik van Garmin de Forerunner 225 proberen…zucht…
Ik ben niet zo’n gek die met 2 horloges gaat lopen. Dus dit betekend dat ik de komende weken alleen de Garmin ga gebruiken ik ga nieuwe avonturen beleven met de Garmin, we gaan plezier hebben, we gaan tegenslagen verwerken. Maar bovenal gaat de Garmin Forerunner 225 een verhaal vertellen. En dat verhaal verwerk ik niet in een Blog. Ik laat de komende periode de Garmin zelf zijn verhaal doen door alles te posten via Facebook, Twitter en (sinds kort) Instagram. Tussentijds zal ik bij de ‘posts’ die ik plaats aangeven wat plus en minpunten zijn wat me opvalt, of wat ik gewoon leuk vind. Op deze manier krijg je gaandeweg uitleg over de Garmin Forerunner 225 en kun je vragen stellen waardoor er een interactie komt. Wil je het terugkijken op ‘#’ ik zal overal #mikefunning bij zetten zodat je alles makkelijk kunt volgen. Volg het verhaal van de Garmin Forerunner 225!

Garmin Forerunner 225

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: