Barry FunningIk ben 36 jaar en woon met mijn gezin in Tilburg. Ik werk als leerkracht op een basisschool en studeer dit jaar af aan de Fontys sporthogeschool.

Als kind ben ik praktisch opgegroeid op de atletiekbaan. Ik heb alle atletiekonderdelen gedaan, maar heb mijzelf op een gegeven moment toegespitst op het polsstokhoogspringen. Inmiddels beoefen ikzelf het wandklimmen en loop ik hard, ook  geef ik met veel plezier zelf  training in het polsstokhoogspringen. Een van de belangrijkste doelen voor mijn atleten bij het polsstokspringen is hun positieve bijdrage aan de groep. Positiviteit en plezier zijn de belangrijkste redenen om te sporten.

Wellicht heb je wel eens geprobeerd om te fitnessen of misschien een andere sport, maar heb je dit weer opgegeven omdat het niet leuk was. Plezier is de belangrijkste motivatie om te beginnen met sporten en, …. aan het sporten te blijven.

Ik draag graag mijn steentje bij aan The Funning Company. Ik wil jullie voorzien van informatie, mbt training. Met welke trainingswetten moet je rekening houden?  Hoe train je blessurevrij? En vooral hoe maak je training en sporten leuk!

 

%d bloggers liken dit: